Sunday, September 2, 2012

Syawal 1433...

Cukup cukup lah cerita sedih kat blog ni...mari kita bergembira...nikmatilah gambar awal Syawal...di kala aku bergembira dalam duka...ke berduka dalam gembira...hurm...pape lah...yang penting bila aku dikelilingi oleh kawan kawan yang gila...kitaorang akan jadi satu group budak gila yang tak padan dengan umur...tak percaya???percayalah...


Syawal ke3...rumah Arif Eddy...tak cukup geng tapi meriah tak ingat...siap ada orang feeling nak bungkus makanan nak bawak balik...dari kiri Abg Faizal...Shahrul...Najib...Aku...Affiq...Saiful...Kazem...Nazry Azmy...


Couple paling kiri sekali adalah couple termanis yang pernah di jumpai...tengok baju raya dieorg...mcm nak gigit je dieorg ni...tuan rumah baju pink songket hijau...colour blocking katanya...dari kiri...belakang tersorok sikit tu mama Arif...Kazem...Nazry Azmy...Affiq...Najib...Arif...Aku...Shahrul...Abg Faizal...Saiful...


Ni Syawal ke 4 atau ke 5...lupa lah...rumah Affiq...presentation makanan ala ala masterchef sebab bapak Affiq adalah chef...haha...dari kiri Shahrul...Affiq...Abg Faizal...Aku...yang takde dalam gambar Arif yang sedang amek gambar ni...Saiful sebab dia corner lain...Salleh belum sampai...walaupun geng tak ramai masa ni tapi meriah sebab sambil makan semua buat kelas vokal bukan sekadar rupa sebab Shahrul gatal tangan main piano kat belakang dia tu...lepas tu Affiq take over terus semua lagu hits keluar...


Ni Syawal ke 5 atau ke 6...sehari lepas rumah Affiq...kitaorg serang rumah Abg Faizal pulak...dan semua terpengaruh dengan cerita korea...sebab Abg Faizal kipas susah mati cerita korea...dan tv rumah dia yang besar gajah tu tengok cerita korea HD kat Astro je...haha...tak yah letak nama sebab korang dah kenal siapa di dalam gambar kan...haha...kat rumah Abg Faizal sesi setting rambut plak...tu yang keluar gambar tetiba rambut aku panjang di hari raya...haha...


Ni Syawal ke 6...rumah Hilman...tapi takde pulak gambar Hilman...geng pun tak ramai tahun ni sebab tuan rumah buat open house kecil kecilan...tak dapat buat gambar bunga tu...hehe...sebab geng xde...sorang kat KL dah start keje...sorang lagi tak touchdown...masih kat oversea...

So tu je story raya aku...meriah ke tak???sangat tak kan...haha...okbye...


- aidil asyraf azman -

4 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

makan = happy ;)

crescent said...

hahaha...kan...

i'm shin... i'm inesen said...

indahnya hari raya.. setiap detik adalah kenangan yak x kan leh di tukar ganti.. nikmati dan hargai lah.. cewahhh

crescent said...

haha...ayat shin x leh blah...