Thursday, September 27, 2012

LOL!!!


Dulu sikit punya nyampah kalau nak komen kat blog orang lain ada benda ni...
Kejap lagi blog sendiri ada jugak...
Sumpah aku tak perasan benda ni ada wei...
Sadis kan...nyampah nyampah kejap lagi nyampah kat blog sendiri...

So korang...mana nak tukar setting ni???
Sejak baru teringat password blog ni tengok semua layout and setting dah banyak berubah...
Adoyai...tolong please...

*banyak pulak bimbo moment sejak akhir akhir ni...huhu...

- aidil asyraf azman -

6 comments:

Fel said...

Pergi setting > Post and Comments > Show Word Verification dan pilih No.
:)

crescent said...

TQ Fel!!!
huhu...dah buat dah...hahaha...

Zamri A. said...

Haha. Tau takper...
tapi cool jer lah kitorang kena isi word verification tu kalau nak komen. hahaha!

crescent said...

Hahaha...cikgu memang lah cool jer...btw blog cikgu kenapa???huhu...

Zamri A. said...

Blog org tgh tukar theme daa. To be reopen soon... hehe =)

crescent said...

Meletop...tukar tema kene private jap yer...haha...ok x sabar pulak rasanya...huhu...