Thursday, September 6, 2012

Legoland - Restaurant and kiosk...



Restaurant yang depan sekali...kat sini more to light bite food...


Pizza Mania...agak pricey tapi since aku pakai voucher...so tak rasa...haha...seafood spagetti dia sedap...konsep ala ala Ikea...beratur...order...amek makanan...amek minuman...bayar...makan...





Air tu tak sedap...banana smooties...


Jungle cafe...


Castle scoops...jual ice cream...


Market restaurant...


Dalam cantik...haha...macam dalam gudang...


Harga sepotong kek span ni RM9.80...air smooties tu RM10.00...


Tak sedap!!!

So untuk makanan...sila bawak bekal nasi goreng dari rumah...dan air mineral...hahaha...tapi memang di jangka kan...makanan dalam theme park memang mahal dan kurang sedap...haha...
Done cerita Legoland...sekian terima kasih KBSM ku...haha...


- aidil asyraf azman -

8 comments:

Fel said...

Harapkan mahal, tapi tak sedap tak guna juga. Hmm.

Asrul "iLham" Sany said...

aku fokus kat kek tu hahaha

crescent said...

Fel - betul...makanan berat dia ok...mcm pasta semua ok...cuma yang ringan2 mcm kek tu semua fail sikit...bek mkn kat ikea...haha...

crescent said...

Asril "iLham" Sany - kek tu kan rasa dia kan mcm kan...tuttttt...hahaha...
harga dia rm9.80 satu slice tapi kek span biasa tau...mcm kek span kat jusco sebiji rm9.00...mcm tu lah rasanye...takde feeling secret recipe pun...hampa...

i'm shin... i'm inesen said...

untung semua dpt free #nanges

crescent said...

haha...rezeki terpijak jer...

Zamri A. said...

Aik? kurang sedap ker? maybe sbb bebaru bukak n belum dpt komen dr visitor lg kot. pasni sure semua dia improve!
nway, ni nak kena pi jugak. sambil2 bleh shopping kat Johor Premium Outlet. =)

*dah lama nk komen, tp x tau yg post Legoland ko yg mana satu nak serbu... sbb nampak semua best! haha...

crescent said...

Heavy food ok tapi dessert dia tak sedap...hehe...
Kalo cikgu dtg sila roger2 sy bawak jenjln...hehe...