Wednesday, September 5, 2012

Legoland...


Ok make it short...dapat ticket free sebab Legoland jemput supaya boleh war warkan kat guest hotel...sepatutnya pergi dengan staff aku tapi since ada sorang el so dia kene kerja...so aku bawak Shahrul...rezeki dia kot...haha...


And lagi satu peringatan...entry akan datang pun byk picture sebab aku upload untuk KBSM si Farhat tgk since aku takde facebook...dia suruh upload semua picture tapi aku upload separuh je...tak larat...and semua picture dah resize so tak berat kot nak loading...haha...kecuali yang ada picture aku...haha...sebab aku memang berat...haha...


Dr Shahrul...


Tiket masuk...


Free food voucher...bukan satu...


Tapi LIMA!!!makan free lah kita...


Siapa kenal ni siapa???


Cikgu naga ajar anak murid...siap ada sound semua...


Badut...


Dragon Castle...




















Eh...














Maskot!!!


Keychain lego star wars...sebab belum gaji so mampu tengok jer...




















Murah tak untuk pedang kertas???














Favourite place aku ni...


Water fountain yang cantik and unik...


Burung merpati yang sangat comel...


Manis...








Ole ole...


Ni je yang termampu...


Map...


Jangan pergi hari rabu yer...diaorang tutup...

Tengok gambar dulu yer...nanti baru update cerita...

- aidil asyraf azman -

2 comments:

shah_rule said...

aidil, i tak ambik gambar pun time g legoland.. baru teringat pernah pergi sini.. hahaha

nak war-war kan kat guest? tak payah la bukan best pun.. haha matilah kalo warga legoland membaca post ini, dah la die kasik masuk free, kupon makan lagik.. pastu ko cakap tak best..

actually boleh pergi kalau membawa mereka yang menjadi target population die iaitu budak darjah 6 dan ke bawah... haha

crescent said...

omg...aku baru baca komen ko ni...hahaha...
eh i tak cakap pun x best...wakakak...