Sunday, September 20, 2015

Abang angkat vs boyfriend...


Abang angkat dan boyfriend...which one come first???

Base on my personal experience abang angkat win...sebab apa???sebab actually kau nak couple dengan abang angkat kau tapi tak boleh sebab dia dah ada couple or kau dah ada couple tapi dua dua masih gatal merenyam so kau gunakan term abang angkat/adik angkat untuk cover up...kan kan kan...

Till then...buhbye...


8 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

I always pick my bf over any abang kakak adik angkat hahaha


Tak suka angkat2 ni... lol

warkah kembara said...

hmm...nk dua2..kikiki..tp xpnah dpt pon :(..btw nice blog..simple..ak xreti nk wat simple2...post2 simple ak kt wechat or fb aje..ahhaa..blog tmpat ak bnjirkn...kikiki

Nu'man Qatadah said...

Abg angkat adik angkat ngarut jer ... lesen nk tido skali ler tu ...kehkeh

crescent said...

@Asrul - untunglah bf dia yang dah 5 tahun tu...hahaha...btw congratz...dah equal 10 tahun tu...hahaha...

crescent said...

@warkah kembara - ikut mood kadang kadang pendek kang datang nak menaip tu panjang berjela...hahaha...tq tq...blog ni memang tema dia simple...walaupun entry pening kepala...haha...

crescent said...

@n'man - kan kan kan...mengarut je semua tu...hahaha...

Kamen Shinobi said...

Tak pernah percaya dengan terma 'angkat' dalam dunia PLU...alasan jer tu,akhirnya ke bilik juga..ekekeke

crescent said...

@kamen shinobi - hahaha...alasan cover terbaik...akhirnya terkulai layu di pangkuan abang angkat...hahaha...