Sunday, September 6, 2015

Air Asia free seats!!!



Free seats kembali lagi...hahaha...dah lah tak bagitau bila date flight so marilah ramai ramai tunggu depan pc memasing...aku cuma ada dua plan je setakat ni Januari dengan May...so hopefully ada lah tiket yang diperlukan...hahaha...diperlukan tau bukan diingini...btw ni entry schedule ye...time blog publish aku tgh berperang cari tiket flight or tgh maki hamun dalam waiting room...hahaha...wish me luck!!!


Till then...buhbye...

6 comments:

Zamri said...

Gud luck! Best bleh gi jenjalan. :)
Eh, address blogspot sudah tukar. Panik tetiba jadi .my plak.

i'm shin... i'm inesen said...

nakkkkkkk

crescent said...

@en.zamri - rupanya pukul 4am untuk ahli big...hahaha...kol 12 utk c/card holder citibank kot...kejam...hahaha...ala tgk tgk je...xde plan nak beli pon...hahaha eh baru perasan ade .my haha...

crescent said...

@shin - kol 4am yer...hahaha...nak tgk tgk je ni...

shah_rule said...

mesti nK cakap dah terbeli kan...
x sempat plan.. tp travel period dh x lame dh tu.. berbaloi beli!

crescent said...

@shah_rule - walaupon aku jumpa tiket rm0 tapi tak leh nak beli sbb next year macam xde cuti...sadis lah...hahaha...