Friday, September 11, 2015

Oncall

In frame is the famous amos Dr Shahrul...
Shahrul : Aidil jom pegi makan or kopi kopi...
Me : Ko dah balik keje ke oncall???
Shahrul : Oncall...

Sekarang kalau lepak dengan Shahrul masa dia oncall semua akan berdebar debar...kalau handphone dia bunyi semua nak tengok nama apa keluar kat skrin...kalau nama HOSPITAL je terpampang semua pasang telinga nak dengar urgent ke tak...kalau nama SAYANG je keluar semua pura pura tak nampak...eh ada ke SAYANG tu...hahaha...matilah kene keji dengan Shahrul...

Tapi Shahrul selalu bila hospital call je dia automatic suara jadi garang...hahaha macam harem berlakon...adalah dua tiga kali call urgent maka terpaksalah masing masing telan makanan laju laju...kalau tak urgent boleh sambung makan makan dan gosip gosip dengan tenang...hahaha...so korang jangan marah kat doktor tak tentu pasal ye...kecuali kalau korang pura pura sakit mata tapi doktor tak bagi mc...hahaha...tu boleh marah doktor tu...eh...Selamat Hari Doktor sedunia...tetiba je kan...hahaha...


Till then...buhbye...

4 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

ciannya dokter shahul tu.. dah tugas dgn masyarakat.. terpaksa laaaa

crescent said...

@shin - nasib dia camtu nak buat camne...haha...

Nu'man Qatadah said...

Kenal kan I dengan Dr. Shahrul tue ..kehkeh

crescent said...

@nu'man - hahaha...p le stalk blog dia tu...kan ada link tu...hahaha...