Tuesday, September 15, 2015

Che Ta tarik diri dari Akedemi Fantasia 2015

Sumber gambar - Ig Che Ta...
Wah tengah scroll fb timelines nampak berita sensasi ni...Che Ta tarik dari dari AF lah...macam lah aku tengok AF sangat kan...padahal tak peduli pun...hahaha...aku tengok first konsert kot sebab nak tau sapa yang boleh menang and sapa juri...jap lagi Che Ta...hahaha...aku suka dia selain dia cantik dia kelakar ye...komen dia walaupon takde point tapi tetap menghiburkan...itu yang buat rating AF naik tu...jangan memain yer...hahaha...tak pe Che Ta...jual perfume je lagi best ye tak...hahaha...


Till then...buhbye...

8 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

I like Che Ta..

Macho Lelaki said...

tahu tak pe..tengok af pun sebab nak tengok che tah je..hehehe

crescent said...

@shin - dia cantik dan kelakar hahaha...

crescent said...

@lelaki macho - hahaha kan...nak tgk dia pakai baju apa n dia komen apa...

tiga lalat said...

salam ziarah je., ;p

crescent said...

@tiga lalat - unik nama ko eh...hahaha...selamat datang ke sini...hahaha...

tiga lalat said...

unique nama? hehe dalam hati sape yg tauuu ;p

crescent said...

@tiga lalat - hahaha hati siapa???