Saturday, September 26, 2015

K-Pop'ing.

Infinite 인피니트
Bila kau ada adik perempuan dua orang yang minat K-pop...eventually kau pon terminat sama...tengok tv cerita korea...masuk bilik dia lagu korea...masuk kereta cucuk pendrive lagu korea...tukar pendrive lagu korea lagi...3 pendrive aku cucuk semua lagu korea...sakit jiwa melayu aku...dah lah setiap Ahad pukul 3.30 semua dah tergolek depan tv tunggu Return of Superman...lepas tu sambung 2 Days 1 Night...aku pun terjebak...siap tau nama pelakon semua ni...hahaha..dulu aku ingat artis K-pop ni just mining je jap lagi ada yang nyanyi live pastu suara sedap...dah lah menari macam orang gila tapi stamina meletop...banyak makan kimchi kot tu tenaga tak habis...hahaha...

Hari tu perkara yang paling ditakuti berlaku...aku keluar lepak dengan kawan aku jap lagi aku humming lagu...lepas tu ternyanyi lagu tu...kawan aku terus cakap 'Wait! ko nyanyi lagu Korea ke??? gila lah...' terus dia gelak...hahaha...babeng sungguh...pastu sekarang bapak aku pulak tak habis habis annyeonghaseyo annyeonghaseyo...yang adik aku melayan je...siap ajar perkataan korea kat bapak aku... -__-"


Till then...kamsa hamida...tetiba...

6 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

ke Korea ke kita.. shin lg prefer J-Pop hehe

crescent said...

@Shin - hahaha...ke Korea ke kita nanti??? J-pop best ke???hahaha...

Kamen Shinobi said...

Hahaha..cool giler bapak crescent..anyohaseyo..anyohaseyo..

HAHA!

crescent said...

@Kamen Shinobi - hahaha bapak aku memang camtu sikit...dia suka melayan adik aku...

tiga lalat said...

abes mak crescent tak kena masak sushi korea kee? oops org mana makan sushii kann.. dorang makan kangkung ;p

crescent said...

@tiga lalat - sushi makanan jepun lah...mak aku dah meninggal...lg pun dia tak suka sushi...