Thursday, September 24, 2015

Selamat Hari Raya Qurban.


Selamat Hari Raya Qurban kepada semua...hipster sangat eja korban macam tu kan...hahaha...so masak ketupat lemang rendang bagai tak korang???


   Till then...buhbye...

8 comments:

tiga lalat said...

salam aidiladha juga., maaf zahir batin ;p

haruslah rendang

crescent said...

@tiga lalat - untunglah ada rendang hahaha...selamat hari raya maaf zahir batin haha...

Kamen Shinobi said...

Selamat hari raya.

Dah siap beratur binatang2 korban...ekekekeke

:mcmn nk buat tu?:

i'm shin... i'm inesen said...

#selamatharirayakorban

crescent said...

@Kamen Shinobi - Selamat Hari Raya juga...haha dah siap beratur untuk dikorbankan...soalan terakhir tu macam mana nak buat gambar macam tu ke atau macam mana nak buat dengan binatang korban yang beratur tu??? #bimbomoment hahaha...

crescent said...

@Shin - Selamat Hari Raya jugak Shin...

Zamri said...

Selamat hari raya!

Godek2 entri lama, tetiba terjumpa yang ni. H&M dah sampai ke jb ker? :)
http://bit.ly/1Juyspv

crescent said...

@En.Zamri - ish dah lama ada lah...haha...siap dengar cite nak bukak second outlet lagi...tapi sadis collection lambat sikit dari KL...and way lambat dari Singapore...tapi at least ada kan...hahaha...