Tuesday, September 22, 2015

Make Me Shudder 3.

Sumber : Google jah...

OMG!!! Movie ni dah keluar kat Malaysia...last aku check dia release kat Thailand dengan Singapore bulan March yer...kenapa tah cinema Malaysia tak nak amek cerita dari Thailand...padahal best kot...nak nak yang horror comedy atau romantic comedy...dah lah nak download kadang kadang takde subtitle...stress je kene tunggu keluar youtube...tu pun kadang kadang takde subtitle jugak...tapi paling tak best movie ni ada kat City Square dengan Tiram je...TGV yang famous omos tak amek pun movie ni tau...banned TGV sebulan...hahaha...

Btw movie ni adalah movie no 3...yang first and second aku tengok kat astro citra...hahaha...sebab movie ni meletop pom pom kat Thailand so diaorg buat sambungan...now semua pelakon tgh recording movie no 4...hebat tak...dah stardard Lord Of The Ring dah...hahaha...movie ni pasal budak sekolah jumpa hantu...tu je...walaupon dia genre horror comedy tapi horror dia macam 20%...banyak gelak je...yang first diaorg jumpa hantu kat sekolah...yang kedua jumpa hantu Nang Nak...yang ketiga ni diaorg jumpa hantu kat Phuket...hahaha...selain movie ni kelakar...sebab lain adalah pelakon dia yang eye candy...hahaha...kalau stalk ig pelakon pelakon dia lagi lah...boleh banjir...eh...hahaha...so tunggu apa lagi...pergi stalk cepat...eh maksud aku pergi tengok movie ni cepat...padahal aku tak pergi lagi ni...hahaha...

Update : Ok aku dah pergi tengok movie ni kat wayang...aku rasa yang first lagi best...yang ni biasa biasa je...tak seram sangat tak lawak sangat...macam makan kerabu mangga takde kacang...boleh???hahaha...so meter bulan bintang untuk movie adalah 3 bintang...tu pun sebab pelakon elok...eh...hahaha...dah lah sepanjang kau kat Phuket kau pakai baju sekolah...so tunggu je keluar kat youtube or kat astro Citra...hahaha...

Till then...buhbye...

6 comments:

tiga lalat said...

shudder? abam sado? hehe2

crescent said...

@tiga lalat - hahaha takde lah sado pelakon dia...haha...

i'm shin... i'm inesen said...

shin melayan movie Make Me Shudder sblm ni kat wayang.. Lotus Five Star Kulai je ada maen.. TGV xde.. suka nengok.. anak anak ikan taste shin .. cuma yak season 3 ni mcm kureng skit jalan cite dia.. nengok kat YouTube.. lom ada subtitles

crescent said...

@Shin - aah tgv selalu amek movie box office je...nyampah...haha...tapi serius lah no 3 ni bosan...hahaha...dah lah ada dua subtitles tapi yang bahasa melayu punya macam merepek...hahaha...tadi tengok dekat Tiram...hahaha...

i'm shin... i'm inesen said...

ok.. dah nengok kat YouTube.. dah ada subtitles.. smlm shin nengok kat TGV Everest.. pesal x ajak nengok sekali ek #nanges

crescent said...

@Shin - hahaha best tak???Shin yang p senyap senyap hahaha...