Monday, September 21, 2015

Amukan Pondan!!!

Muka 'what the hell' aku...hahaha... *sumber picture google jah...

Amacam tajuk entry seram tak???hahaha...fyi aku kerja hotel night shift...sebelah hotel ni ada pub...so aku kenal lah dua tiga orang budak pub ni...hari tu tak tau apa kes diaorg bergaduh...pukul 4 pagi ye...aku dengar ade orang jerit jerit lepas tu bunyi hempas hempas barang...aku diri je lah dekat tepi pintu...tetiba aku nampak si pondan ni meluru keluar dari pub tu sambil jerit jerit maki hamun...dia nampak aku terus dia datang kat aku jerit jerit...'mana Syafiq mana Syafiq'...
aku pun mcm eh what the hell tetiba jerit depan muka aku...aku cakaplah 'mana aku tau'...dia siap suruh sumpah dengan nama Allah...berani tak pondan tu...hahaha...aku dah ready je nak ngelak kalau tetiba petir sambar dia kan...agaknya dia bengang dia jerit jerit macam orang gila depan hotel tapi aku tengok dia dengan muka takde perasaan dia terus blah...

Lepas dah senyap tetiba aku dengar suara kecil di telinga aku...'OMG apa terjadi uols'...hahaha...aku lupa pulak aku tgh on the phone dengan Shahrul masa tu...hahaha...terus dia cakap macam takut tetiba tgh borak dengar orang jerit jerit maki maki siap sumpah nama Allah...hahaha...mula mula sesi melayan Shahrul yang tengah sakan main ais dekat negara air batu terus jadi sesi mengumpat pondan...hahaha...bodoh betul pondan tu...dah lah tak cantik...tak pasal pasal nak ngamuk dengan aku...hahaha...


Till then...jangan memondan...

Disclaimer : Aku tak benci pondan cuma aku benci pondan bodoh dan celaka je...sekian...

6 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

anggap je la.. kesan pil hormon dia telan hari hari

Nu'man Qatadah said...

Choiii ...gaduh dengan pondan .. huhu

crescent said...

@shin - hahaha...hormon tak stabil...scary lah...

crescent said...

@nu'man - pengalaman diserang pondan...hahaha...seb baik tak masuk mastika...

shah_rule said...

Hahaha ttbe gado2 main name Allah.. X paham!

crescent said...

@shah_rule - hahaha...seb baik tak kene petir...hahaha...