Tuesday, October 27, 2015

Adele - Hello

Sumber picture from google jah...
Siapa dah tengok Adele punya comeback...gila babeng satu malam bape million orang tengok video clip dia kat youtube...comeback dia berjaya sangat...video clip pun meletop classic tapi tak menahan makeup shading dia...hahaha...

Btw bila dengar lagu Hello tu konsep dia sama macam Someone Like You dulu ke...ke aku je fikir macam tu???ala ala dia masih mengharap kepada kekasih lama...hahaha...

Hello, it's me...
I was wondering if after all these years you'd like to meet...
To go over everything...
They say that time's supposed to heal ya, but I ain't done much healing...

Hahaha kan bila baca lirik dia balik ala ala lagu ni tetap untuk ex bf dia yang dulu...tak puas puas nak kaut keuntungan dari kisah cinta dia yang tak menjadi tu...hahaha...move on Adele move on...


Till then...buhbye

4 comments:

Macho Lelaki said...

Belum dengar lagi lagu baru dia ni..hehehe..

Kamen Shinobi said...

1st time dengar biasa2 aje,
2nd time dengar cam best,
3rd time dengar addicted,

Tak pasal2 aku terikut berhello-hello masa mandi..hahaha

crescent said...

@Lelaki macho - p dengar cepat...sedap...

crescent said...

@kamen - hahaha same wei...skang asyik hello je...kadang kadang termasuk hello lionel richie tu...hahaha...