Saturday, October 3, 2015

Happy Birthday!!!


Well guys...you can sing birthday song to me now...hahaha...it's my birthday and this is a schedule post...hahaha...sebab aku mungkin tengah bersuka ria sekarang atau tengah tidur bila entry ni published...hahaha...tapi aku harap aku tengah bersuka ria lah...pakcik pakcik sangat tidur awal...hahaha...btw takyah teka umur aku sebab aku forever 25...boleh???hahaha...

Semoga dengan peningkatan umur tahun ni akan menjadikan aku lebih matang dalam menjalani hidup...dan dapat membahagiakan semua orang di sekeliling aku...InsyaAllah...semoga aku dikurniakan kesihatan dan kehidupan yang lebih baik...Amin...

Hari ni jugak birthday Shark kan...haha...happy birthday Shark...tak jumpa pulak kat hospital masa lahir kan...dah lah lahir tarikh sama...hahaha...semoga dikurniakan dengan kesihatan dan rezeki yang lebih baik tahun ni yer...study leklok...


Till then...celebrate!!!

6 comments:

Kamen Shinobi said...

Happy birthday crescent ke 25 plus 10...hehehe

i'm shin... i'm inesen said...

Happy Besday ek

crescent said...

@Kamen Shinobi - hahaha kuang ajaq tambah tambah...btw tq so much tau...

crescent said...

@shin - tq so much Shin...

Nu'man Qatadah said...

Happy Birthday ...

crescent said...

@Nu'man - Tq so much abang Nu'man hahaha...