Sunday, October 25, 2015

Kene prank di J.Co...

J.Coffee...
Last few week aku pergi teman Shahrul cari barang kat KSL so lepas dah cari barang lepak jap kat J.Co...kopi dia harga dah nak separuh Starbuck tapi rasa ada yang sedap ada yang macam kureng sikit...aku minum flavour yang sama kat Indonesia sedap gila tapi kat Malaysia macam kureng...mungkin resepi tukar or budak kat Malaysia salah buat...hahaha...

Yang Shahrul sibuk nak donut so dia pergi beli tiga ketul...satu tu flavour baru warna pink siap ada kelapa kering atas dia...nampak macam menarik walaupun aku tak suka strawberry...then Sharul gigit sikit lepas tu dia buat muka pelik...dia cakap rasa kelakar lepas tu dia suruh aku rasa...aku pun gigit lah sikit...omg tak sedap langsung...hahaha terus aku pusing toleh kiri kanan cari hidden camera ke apa...aku siap cakap kat Shahrul 'weh macam kene prank weh...rasa dia macam apa ni...'kepala otak macam tak boleh register tu flavour apa...dah lah donut dia keras...rasa macam makan Dunkin Donut ok...keras dan pelik...hahaha...ampun Dunkin tapi tu realiti...hahaha...

Nasib baik ada lagi dua flavour yg normal...hahaha...so boleh hilangkan rasa pelik dalam mulut tu...sumpah rasa terkejut sebab donut dia semua keras...tak sure mungkin hari tu budak buat donut salah resepi or donut dia memang dah tak sedap...padahal dulu beratur beriya nak beli J.Co masa dia baru bukak kat Malaysia...hahaha...

Teringat cerita donut Shiela Rusly tu...hahaha...donut sangat...last last laki dia yang donut...k bye...hahaha...


Till then...buhbye

6 comments:

Nu'man Qatadah said...

Biasa donut jco sedap lembut jer .. nie mesti si donat jadian yang uli tepung donut hari tue .. dia jeles la tue sebab donut jco lebih lembut dan gebu dari dia, terus campur sedikit simen untuk sabotaj jco .. dasar donat jadian .. kehkeh

Macho Lelaki said...

Belum pernah beli donut kat situ lagi..kalau keras tak boleh tukar yang lain ke?..

Kamen Shinobi said...

Donut..keras diluar,lembut didalam

ekekeke.

crescent said...

@Nu'man - ko memang pandai kan berimiginasi???hahaha...

crescent said...

@Lelaki macho - hahaha tak pasti pulak boleh tukar ke tak...sebab normal donut dia memang lembut...

crescent said...

@Kamen - hahaha sambil tekan jari kat donut tu...x boleh blah...